Vil du være med? Få mere at vide om hvad vi tilbyder vore medlemmer. Læs mere

Velkommen til Veksø Idrætsforening.
Veksø idrætsforening er en forening der startede i 1990, og havde til formål at lave idræts faciliteter for borgerne i Veksø.
Veksø er en lille landsby med en masse engagerede og aktive borgere.
Veksø idrætsforening drives udelukkende af frivillige, hvilket gør at det er relativt billigt at være med i idrætsforeningen. Det koster årligt kr 500,- for børn og kr 600,- for voksne (fra 15 år) at være med i idrætsforeningen og for de penge kan man gå på alle de hold man har lyst til.

TILMELDING sæson 2017/2018

Der kan først tilmeldes hold fra d. 1-9-2017.
Nuværende medlemmer vil få en mail slut august om at det er på tide at fony medlemsskabet - hvorefter du kan betale via hjemmesiden.
På hjemmesiden kan du også tilmelde dig andre eller flere hold.
Nye medlemmer tilmelder sig ligeledes via hjemmesiden.
Kontingentet er det samme:
Kr 600,- for voksne pr år og kr 500,- for børn.
For det beløb kan men tilmelde sig alle de hold man vil, der betales kun for det første hold.

Læs VIF avisen her

Veksø idrætsforening har i år 2017/2018  følgende aktiviteter:

Fodbold for alle aldre - fra de små og til de meget voksne.
Floorball for børn, damer og herrer
Stram op for alle voksne
H.I.T for alle voksne
TRX for alle voksne
"BLIV KLAR" for alle voksne
Børnehaveræs for alle børnehavebørn
FUTSAL for alle
Badmintorn for alle

I idrætsforeningen er man voksen når man er 15 år gammel.

Veksø idrætsforening står klar med faciliteter og redskaber hvis du skulle have lyst til at starte et hold op.

Så er Multibanen indviet og alle er velkommen til at bruge den til div. spil.

Multibanen er til byen. Dvs alle har lov til at spille på den. Der kan spilles mange typer bold på den: Hockey, fodbold, floorball, petanque, volleyball mm . Skal i spille volleyball, så send en mail til formand@vekso-if.dk og skriv hvornår i vil spille, så finder vi ud af at få stænger og net frem.

Vi har desværre oplevet at flere medlemmer ikke har kunnet maile til foreningen for at få en badmintonbane. Brug mailen:

Beslutningsreferat fra generalforsamling 2017 kan læses her.

Vil du tilmelde dig et hold gør du det via hjemmesiden her, hvor du også betaler online med det samme.

Sådan gør du:

Gå ind på http://www.vekso-if.dk/
Klik på: Bliv medlem
Herefter kan du se hvilke hold der tilbydes og du kan melde dig til de hold du kunne tænke dig, samt betale online med det samme.

Hjemmesiden er stadig under opbygning og vil løbende komme med nyheder. Det kan være alt lige fra månedens udfordring, forskellige events, resultater fra lokale stævner til gode råd om sport og træning.